Magazin

Ferhat Göçer ve Elnar Xelılov düeti zirveye oynuyor!

İSTANBUL (İGFA) – Ferhat Göçer, Azerbaycan’ın genç popüler sanatçısı, aynı zamanda kendisi gibi doktor olan Elnar Xelilov ile “Minnettarım” adlı şarkıda düet yaptı. Şarkının söz ve müziği Elnar Xelilov’a ait. Klip yönetmeni ise Bakhtiyar Alakbarov oldu ve klip için Bakü’de bir hastane kapatıldı. Sanatçılar klipte iki cerrahı canlandırdılar. Şarkı ve klip 29 Mart Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Kısa sürede zirveyi zorlayan parça müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Söz ve Müziği, Elnar Xelilov ’a ait olan şarkının, aranjörlüğünü Azerbaycan asıllı Barbod Hozouri yaptı. Klip çekimi için Bakü’ye giden Ferhat Göçer, çekimler tamamlanınca Türkiye’ye döndü.
Klipin Yönetmenliğini Bahti Baba üstlendi.

Azerbaycan’da klipin tanıtım çalışmaları, prodüktör Elnur Ahmedli’ye emanet edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Gamdom Güncel Giriş - Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet Giriş - Casibom Giriş - Sekabet Giriş - Tipobet Giriş - Fixbet Giriş - Fitcas giriş -
Salus Medya - Resim Yükle - Gündem - Tiktok ücretsiz izlenme - fue hair transplant - Acibadem - antalya hava durumu hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haberleri -
Jojobet - casino siteleri
Saç Ekimi Fiyatları -